Патолошка физиологија – Обавештење о надокнади пропуштене наставе

Надокнаде пропуштених семинара биће организоване на ретикулуму, у виду лекција/тестова (већина семинара је већ дужи временски период дуступна за надокнаду), почев од среде, 18.05.2022. године, од 17 часова, до петка 27.05.2022 до 17 часова. Овонедељни семинар, Цереброваскуларни поремећаји, биће доступан за надокнаду од петка, 19.05.2022. године, од 14 часова. Напомињемо да семинар који се одвија у последњој недељи (Интегративни приступ поремећајима хомеостазе организма) неће бити организован у виду online надокнаде, те да је неопходно присуствовати семинару уживо у свом или надокнадити у неком од термина у току последње недеље.

Списак студената и семинара које нису одрадили, а уједно нису стекли и право на потпис из патолошке физиологије, закључно са семинаром Патофизиологија неуродегенеративних болести налази се ОВДЕ. На списку не налазе изостанци са семинара Цереброваскуларни поремећаји, а студенти који су пропустили овај семинар дужни су да га надокнаде у току ове радне недеље или од петка, 18.05.2022 године у online окружењу.

Надокнаде/колоквирање вежби спроводе се у договору са наставником/сарадником задуженим за вежбе.

НАПОМЕНА: Препоручује се да студенти надокнаде семинаре благовремено, да би могли да добију потпис за одслушану наставу у свом термину вежби. За остваривање права на потпис за одслушану наставу из патолошке физиологије, неопходно је присуство на свим вежбама и семинарима у семестру. Студенти који су присуствовали уживо семинару, нису дужни да исту тематску целину раде и online на ретикулуму.

Остале вести из категорије